top of page

En ny og annerledes hverdag

Hei alle sammen! 

Nå er det lenge siden dere har hørt noe fra meg. Først vil jeg bare begynne med å si at jeg håper alle har det bra! Det har vært et vanskelig og annerledes 2020, men jeg håper og tror at vi er på vei tilbake mot en mer «normal» hverdag.  

Her har det skjedd mye de siste månedene. I mai opererte jeg kragebenet på nytt, og siden juli har jeg jobbet med salg og markedsføring hos Speed Motorcenter i Sandefjord. En av landets største motorsykkelbutikker som selger sikkerhetsutstyr, Yamaha og BMW sykler samt arrangerer motorsykkelturer! En annerledes og hektisk hverdag, men det liker jeg! 

Korona har gjort situasjonen vanskelig for mange, men midt oppi alt det elendige må jeg innrømme at for mitt vedkomne kunne det ikke passet bedre med en pause. Kroppen har trengt hvile, og hodet har trengt tid til å planlegge fremtiden. 

Hva som skjer i 2021 er fortsatt veldig usikkert, men at det blir racing på denne dama er det liten tvil om! Nå planlegges det for fullt og jeg utforsker alle muligheter. Jeg har en jobb å gjøre for å få kroppen tilbake i toppform, både fysisk og med hensyn til skader men jeg er motivert og klar for oppgaven!


https://www.mcavisa.no/single-post/MC-avisa-nr-9-20

Takk til MC Avisa for et hyggelig møte! Stort intervju i septemberutgaven.  



Takk for all støtte gjennom tykt og tynt, vi høres snart! 


Hilsen #43




Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page