top of page

En innholdsrik helg i Wisconsin


Det er vanskelig å forklare følelsen jeg satt med fredag ettermiddag. Lykkelig, lettet og emosjonell. Jeg hadde nettopp kjørt inn til 18.startspor av 33 førere, 0,7 sekunder raskere enn jeg noen gang har vært rundt Road America! Det høres kanskje ikke ut som det helt store, men det å hoppe inn halvveis i sesongen i et så sterkt startfelt er ingen lett oppgave. Min første helg tilbake etter nesten 9 måneder og jeg er raskere enn noen gang!

Det var også en følelse av frustrasjon. Jeg merket fort at kroppen ikke ville samarbeide og for hver runde jeg kjørte ble høyre skulder og arm mer og mer utslitt. Jeg har hatt to store operasjoner siden jeg knuste deler av skulderen i 2013, og det har ikke gitt meg merkbare problemer under kjøringen, før nå. Etter ulykken i September måtte jeg operere kragebenet på samme side, og under kjøringen denne helgen var det nerver i klem som gjorde at jeg gradvis mistet følelsen i armen. Det satt en brems på lørdagens kval og var til slutt så ille at jeg måtte trekke meg fra lørdagens race. En vanvittig vanskelig beslutning men av sikkerhetsmessige årsaker den eneste rette.

En fysioterapeut ved navn Debra reddet helgen. Hun kjørte 3,5 timer lørdag kveld bare for å komme seg til hotellet mitt i Sheboygan så hun kunne gi meg behandling. Etter to intense timer lørdag kveld og ny behandling søndag morgen var kroppen bra nok til å stille til start. Jeg hadde 3 gode runder i løpet før jeg begynte å få problemer og rundetidene begynte å stige. Det skulle kjøres 11 runder (27 minutter totalt), og det var et blodslit! Jeg ga absolutt alt jeg hadde og kom til slutt i mål på en 15.plass.

Dette har vært en helg jeg sent vil glemme. Støtten jeg møtte når jeg kom til banen samt meldinger og mailer jeg har mottatt hjemmefra har vært over all forventning. Jeg er så takknemlig og lykkelig over å ha fullført helgen med en 15.plass og poeng! Jeg ga alt og ville gi alle som har støttet meg og gjort denne helgen mulig et godt resultat.

Nå venter et par intense uker med fysio for å bli 100% til neste løpshelg som kjøres på Laguna Seca 22-24.juni.

Takk for all støtte!
Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page