top of page

Tidlig sesongslutt for Caroline

Hei alle sammen,

Nå er det en stund siden dere har hørt noe fra meg, og det er ikke fordi det ikke har skjedd noe, men kanskje fordi det har skjedd litt for mye.

For 2,5 uker siden var jeg i Pittsburgh for å kjøre årets 8ende MotoAmerica helg. Jeg kjørte fantastisk bra på fredag og var hele 1,9 sekunder raskere enn jeg noen gang har vært på denne banen tidligere. Andre halvdel av sesongen har virkelig vært en opptur, og denne helgen lå an til å overgå alle forventninger.

Men det er kort mellom oppturer og nedturer i denne sporten, og på første pass lørdag fikk jeg en highside og krasjet. Jeg landet feil og ble umiddelbart fraktet til sykehuset hvor det ble konstatert 3 budd i bekkenet samt et knekt ben i korsryggen.

Krasjen kan du se her:

Jeg ble operert mandag for 2 uker siden i USA, før jeg etter en uke på sykehus i Pittsburgh ble fløyet hjem til Norge. Hittil har jeg vært en uke på Drammen sykehus for nye bilder og tester, før jeg nå hviler hjemme noen dager i påvente av at plassen på Sunnås sykehus skal åpne seg neste uke.

Jeg har fått operert inn en ekstern fiksation i bekkenet, som skal være på i 4 uker til mens jeg må ta det helt med ro, bena skal ikke belastes. At det er en lang rehabilitering er det ikke tvil om, men jeg har også vært utrolig heldig. Jeg kommer til å bli 100% frisk og jeg har hatt en god kirurg som gjør at jeg heldigvis har lite smerter. Så jeg kan ikke klage.

Halden Arbeiderblad har fulgt meg nøye fra ulykken skjedde til hjemreise:

#43


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page