top of page

Stang ut på Sonoma

Det gikk ikke helt som planlagt denne helgen på Sonoma Raceway i California. Etter årsbeste på Laguna Seca var både jeg og teamet klare for å fortsette den gode trenden, men det skulle vise seg å bli hardere enn forventet.

Helgen begynte utrolig bra, med kjempekjøring på kval og ny pers kjente jeg igjen på godfølelsen av at aggresjonen i kjøringen er på vei tilbake og farten kommer sakte men sikkert. Men alle idrettsutøvere vet at det er i konkurranse det må presteres, og dessverre ble helgens første løp en hel-svart affære. Jeg har slitt med armpump i hele år og denne banen er ekstremt tøff på armene. Jeg kjente det allerede fra første sving at dette kom til å bli 19 harde runder, og det ble det. Jeg kjempet meg inn til en 16.plass i løpet, men tempo var langt unna der det burde være.

På søndag følte jeg meg mye bedre og var klar for å revansjere meg i løp 2. Uheldigvis ble det et kort løp for min del. Min teamkompis Benjamin gode en hodeløs manøver og krasjet på første runde i sving 2. Jeg kom rett bak når både han og sykkelen lå midt i banen, noe som resulterte i at også jeg krasjet og resten av løpet måtte sees fra sidelinja.

Å kjøre inn til en 16.plass på Sonoma som på papiret er min verste bane er i utgangspunktet ikke noe jeg skal klage på, og at jeg viser mer tempo er jeg godt fornøyd med, men å dra hjem fra helgen uten å ta med seg noen poeng er ikke bra nok. Nå er det bare å nullstille seg for Pittsburgh som er om knappe 2 uker hvor det er nye muligheter til å kjøre gode løp.

Mvh Caroline #43


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page