Stang ut på Sonoma

October 30, 2019

Det gikk ikke helt som planlagt denne helgen på Sonoma Raceway i California. Etter årsbeste på Laguna Seca var både jeg og teamet klare for å fortsette den gode trenden, men det skulle vise seg å bli hardere enn forventet.

 

Helgen begynte utrolig bra, med kjempekjøring på kval og ny pers kjente jeg igjen på godfølelsen av at aggresjonen i kjøringen er på vei tilbake og farten kommer sakte men sikkert. Men alle idrettsutøvere vet at det er i konkurranse det må presteres, og dessverre ble helgens første løp en hel-svart affære. Jeg har slitt med armpump i hele år og denne banen er ekstremt tøff på armene. Jeg kjente det allerede fra første sving at dette kom til å bli 19 harde runder, og det ble det. Jeg kjempet meg inn til en 16.plass i løpet, men tempo var langt unna der det burde være.

På søndag følte jeg meg mye bedre og var klar for å revansjere meg i løp 2. Uheldigvis ble det et kort løp for min del. Min teamkompis Benjamin gode en hodeløs manøver og krasjet på første runde i sving 2. Jeg kom rett bak når både han og sykkelen lå midt i banen, noe som resulterte i at også jeg krasjet og resten av løpet måtte sees fra sidelinja.

 

Å kjøre inn til en 16.plass på Sonoma som på papiret er min verste bane er i utgangspunktet ikke noe jeg skal klage på, og at jeg viser mer tempo er jeg godt fornøyd med, men å dra hjem fra helgen uten å ta med seg noen poeng er ikke bra nok. Nå er det bare å nullstille seg for Pittsburgh som er om knappe 2 uker hvor det er nye muligheter til å kjøre gode løp.

 

 

Mvh Caroline #43

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

October 30, 2019

March 20, 2019

February 3, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com