top of page

Phillip Island!

Nå er det straks tid for å sette snuta mot Australia og sommer! Det hele begynte for ett år siden da treneren min Jason Pridmore skulle være én av fire utvalgte til å representere team USA i Phillip Island classic. Løpet kjøres én gang i året på nettopp Phillip Island og det er stor prestige i å få være med.

We head to Australia and summer next week! It all started last year with my coach Jason Pridmore being selected to represent team USA in the Phillip Island classics.

Selvfølgelig måtte jeg møte Skippy mens jeg var der! I got to meet Skippy while I was there!

Gamle helter som Colin Edwards og Jake Zemke var med for å representere USA, mens de møtte legender som Troy Corser og Steve Martin fra team Australia, kjente navn som Jeremy McWilliams, Michael Rutter, Lee Johnson, Dan Linfoot og Peter Hickman fra team UK, samt førere fra New Zealand.

Jason rode alongside heroes like Colin Edwards and Jake Zemke for team USA, as they battled against legends like Troy Corser and Steve Martin from team Australia. They also faced big names like Jeremy McWilliams, Michael Rutter, Lee Johnson, Dan Linfoot and Pete Hickman from team UK, as well as riders from team New Zealand.

Banen er 4.4km lang med spektakulær utsikt! The track is 4.4 kilometers long with a spectacular view!

I fjor endte vi opp med å bli en solid gruppe på 15 som dro på tur. Vi arrangerte det slik at alle fikk leid BMW S1000 når de kom til øya og fikk kjøre to dager på banen før løpshelgen startet. For en suksess det ble! Når du er på et sted som Phillip Island med gode venner kan du ikke annet enn å klype deg i armen og nyte. Det er fantastisk vakkert der og helt klart noe av det beste jeg har gjort!

We ended up having a solid group of 15 going with us, and we arranged for everyone to have their own BMW S1000 for two days on track prior to the race weekend. It's safe to say it was a huge success!

Om én uke drar vi på tur igjen. Jason skal representere USA for andre år på rad, denne gangen med Josh Hayes, Steve Rapp og Michael Gilbert ved sin side. Vi arrangerer også i år en tur for vennene våre, og gruppa har vokst til 19 stykk!

We leave for Australia in one week. This is the second year Jason is representing team USA, this time alongside Josh Hayes, Steve Rapp and Michael Gilbert.

Jeg har vært heldig og fått kjøre på mange fantastiske baner, blant annet Aragon, Jerez, Mugello og Laguna Seca, men jeg må si at ingenting kan måle seg med Phillip Island. Banen som ligger ved klippene sør i Australia er noe helt for seg selv. Nå er det bare å krysse fingrene for fint vær!

I've been very fortunate and ridden at great racetracks like Aragon, Jerez, Mugello and Laguna Seca, but I have to say nothing comes close to Phillip Island. That track has it all! Let's keep our fingers crossed for nice weather!


Utvalgt innlegg
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page