Mer gla-nyheter etter helgens race på Laguna Seca!

June 30, 2018

På tross av problemer med skulderen under min første løpshelg på Road America for 3 uker siden, viste jeg alle at jeg tilbake og at tempo er bedre enn noen gang. Denne helgen fortsatte jeg den positive utviklingen. Jeg kvalet inn på en sterk 15.plass blant 40 førere, bare 1 sekund bak topp 8. Jeg slo min personlige bestetid fra 2016, fullførte løpet med en solid 13.plass og var nærmere teten enn jeg noen gang har vært tidligere!

 

Jeg tar med meg mye positivt fra denne helgen på Laguna Seca, og det er deilig og endelig kunne gi alle litt positive oppdateringer etter mye motgang! Les mer hos Halden Arbeiderblad:

https://www.ha-halden.no/sport/roadracing/motorsport/caroline-28-tilbake-mot-toppformen-har-aldri-kjort-bedre/s/5-20-529005#am-commentArea

 

Skulderen var bedre enn den var i Wisconsin, men fortsatt ikke 100%. Forhåpentligvis er den enda bedre med videre behandling før neste løp som kjøres i Utah om 3 uker.

 

Tusen takk til alle som fortsatt følger med og støtter meg gjennom tykt og tynt. Dette hadde jeg aldri klart alene.

 

Hilsen en lykkelig og optimistisk #43!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

October 30, 2019

March 20, 2019

February 3, 2019

Please reload

Arkiv