Etter noen fantastiske uker hjemme i Norge med familie og venner er jeg nå tilbake i Ventura og klar for å ta fatt på et nytt år og en ny sesong. Jeg har vært en del syk i høst og kjente at det var deilig å få koblet av og ladet batteriene hjemme.

I'm now back in Ventura after a couple of amazing weeks home in Norway spending time with family and friends, and I'm ready to get 2019 started! I've been sick quite a lot this fall, and it was nice to have a little holiday and get my batteries recharged.


Dette blir den siste lue og ullgenser-selfien på en stund!

2018 endte opp med å bli et fint år. Etter den store krasjen på slutten av 2017 var ikke forventningene så høye, men med hjelp fra gode sponsorer fikk jeg kjøre flere race enn jeg hadde trodd og gikk inn i vintersesongen med en skikkelig go' følelse! 2019 ser ut til å bli en flott sesong og jeg gleder meg veldig, mer enn jeg har gjort på flere år faktisk :)

2018 ended up being a good year. After my big crash in 2017 I didn't have the biggest expectations for the season, but with the help from good sponsors I got to finish off the year. I'm excited to get 2019 going, and I'm so excited to get back on track! :)Jeg dro fra snø og mørke til den mest fantastiske solnedgangen idet jeg kjørte forbi Malibu! I 2019 er målet å bekymre seg mindre, ha mindre dårlig samvittighet og leve mer dag for dag. Jeg er heldig som kan leve av sporten min, men det er absolutt ingen dans på roser. Det er viktig å ha langsiktige mål og planer, men ikke glemme å sette pris på hver dag, og dèt skal jeg bli flinkere på dette året.

I left snow and dark days behind, and got greeted with the most amazing sunset as I was passing Malibu. My goal for 2019 is to worry less, to not feel bad all the time, and live day by day. I'm so fortunate I get to do what I love for a living, but its not always easy. I'm gonna get better at appreciate every day to the fullest!
En kul liten video laget av Milwaquee Journal under helges løp på Road America.

Les hele artikkelen her:

https://www.jsonline.com/story/sports/motor/2018/06/02/motorcycle-racer-caroline-olsen-works-come-back-bad-crash/652878002/På tross av problemer med skulderen under min første løpshelg på Road America for 3 uker siden, viste jeg alle at jeg tilbake og at tempo er bedre enn noen gang. Denne helgen fortsatte jeg den positive utviklingen. Jeg kvalet inn på en sterk 15.plass blant 40 førere, bare 1 sekund bak topp 8. Jeg slo min personlige bestetid fra 2016, fullførte løpet med en solid 13.plass og var nærmere teten enn jeg noen gang har vært tidligere!


Jeg tar med meg mye positivt fra denne helgen på Laguna Seca, og det er deilig og endelig kunne gi alle litt positive oppdateringer etter mye motgang! Les mer hos Halden Arbeiderblad:

https://www.ha-halden.no/sport/roadracing/motorsport/caroline-28-tilbake-mot-toppformen-har-aldri-kjort-bedre/s/5-20-529005#am-commentArea

Skulderen var bedre enn den var i Wisconsin, men fortsatt ikke 100%. Forhåpentligvis er den enda bedre med videre behandling før neste løp som kjøres i Utah om 3 uker.

Tusen takk til alle som fortsatt følger med og støtter meg gjennom tykt og tynt. Dette hadde jeg aldri klart alene.

Hilsen en lykkelig og optimistisk #43!  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com